Dè agenda met activiteiten

activiteiten-overzicht.nl - Wat is er te doen?

Filter op plaatsnaam

Geen activiteiten

Over Activiteiten net buiten het doelgebied van deze website

Activiteiten-overzicht.nl biedt jou een overzichtelijke agenda met activiteiten en evenementen in Hillegom, Lisse, Hoofddorp en Nieuw-Vennep en de overige dorpen in de Haarlemmermeer. Deze pagina is speciaal voor activiteiten die net buiten dit gebied vallen.  Gemakkelijk overzicht, volop keuze.

Centrale zoek- en vindplaats 
Deze website heeft tot doel een centrale zoek- en vindplaats te zijn voor alle activiteiten en evenementen in Hillegom, lisse en de Haarlemmermeer. Voor evenementen buiten deze plaatsen kan deze pagina gebruikt worden. Zowel kleine als grote activiteiten vinden hier een plek. Jij als organisator kunt via deze website op een eenvoudige wijze een groot publiek vertellen over jouw activiteit of evenement.

Voor en door inwoners 
Voordeel van deze website is de overzichtelijke presentatie van de activiteiten en de laagdrempelige manier waarop jij of je club of bedrijf zelf activiteiten toevoegt en deelt met andere bezoekers van deze website. Dat maakt Activiteiten-overzicht.nl uniek en gemakkelijk in gebruik. Nooit meer eindeloos struinen langs websites en agenda’s. 

Activiteiten-overzicht.nl heeft voor de diverse dorpen een gemakkelijk te onthouden link naar de eigen pagina: 
www.activiteitenhillegom.nl
www.activiteitenlisse.nl
www.activiteitenhoofddorp.nl
www.activiteitennieuwvennep.nl
www.activiteitenhaarlemmermeer.nl

Heb je vragen of tips?

Ben jij organisator van een activiteit net buiten het boven beschreven gebied wil je deze op Activiteiten-overzicht.nl aan een groot publiek presenteren? Probeer het eens en voeg eenvoudig activiteiten toe. Selecteer bij plaatsnaam ‘Elders’ zodat je activiteit op de juiste pagina wordt getoond. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de website kun je gerust bij de beheerder terecht.

Voeg zelf een activiteit toe

Wil je zelf een activiteit toevoegen aan deze agenda? Dat kan op 1 van deze manieren:

  • Via de 'Activiteit toevoegen' knop op deze pagina.
  • Heb je ergens anders op facebook al een evenement aangemaakt? Vul dan de link (url) van het evenement in.

Sponsors

Deze website wordt mogelijk gemaakt door

De teksten op de website zijn verzorgd door

Scroll naar top
X
X