Dè agenda met activiteiten in Hillegom

activiteitenhillegom.nl - Wat is er te doen?

In onderstaand overzicht zie je activiteiten in Hillegom. Deze pagina is ook te bereiken met de gemakkelijk te onthouden link: activiteitenhillegom.nl

Wil je activiteiten in de omringende plaatsen zien, selecteer dan een andere plaatsnaam met behulp van het filter. Of gebruik het menu. Organiseer jij of je vereniging, club of bedrijf een activiteit? Voeg deze dan zelf toe en bereik een groot publiek.

Filter op plaatsnaam

wo23okt14:0016:00Bingo14:00 - 16:00 Speeltuinvereniging Weerestein

za26okt11:0017:00Spirituele paranormaal beurs11:00 - 17:00 De Kulturele Raad Hillegom

za26okt(okt 26)20:00zo27(okt 27)01:00Darttoernooi koppel | 50120:00 - 01:00 (27) Cafe Thuys

Laat meer activiteiten zien

Voeg zelf een activiteit toe

Wil je zelf een activiteit toevoegen aan deze agenda? Dat kan op 1 van deze manieren:

Sponsors

Deze website wordt mogelijk gemaakt door

De teksten op de website zijn verzorgd door

Over Activiteiten in Hillegom

Op deze pagina vind je informatie over activiteiten in Hillegom. Deze informatie wordt door gebruikers zelf op deze website geplaatst of rechtstreeks gedeeld vanuit de ‘Wat is er te doen in Hillegom’ Facebookgroep.

Koppeling Facebookgroep 
Activiteiten-overzicht.nl werkt samen met en is gekoppeld aan de Facebookgroep ‘Wat is er te doen in Hillegom’ waardoor evenementen in Hillegom vanuit Facebook heel eenvoudig toegevoegd kunnen worden aan deze website. Maak of deel je een event in deze Facebookgroep? Dit event verschijnt dan na verloop van tijd automatisch ook op deze website. 

Tussen de bollenvelden
Hillegom is prachtig gelegen in de bollenstreek en kent met een inwonersaantal van ruim 21.000 mensen prettige bedrijvigheid. Het dorp kent een rijke historie en een actief ondernemers- en verenigingsleven. Nog altijd worden hier veel ambachtelijke producten gemaakt; een aanrader hier iets van te proberen. Met diverse musea, gastvrije horeca en bijzondere binnen- en buitenplekken is er in Hillegom van alles te doen. De aanwezigheid van een NS-station is hierbij erg handig.

Centrale zoek- en vindplaats
Het doel van deze website is om een centrale zoek- en vindplaats te zijn voor alle activiteiten en evenementen in Hillegom en omgeving. Jij als organisator kunt via deze website op een eenvoudige wijze een groot publiek op de hoogte brengen van jouw activiteit of evenement. Alle activiteiten, groot en klein, vinden hier een plek. Het maakt niet uit of ze georganiseerd worden door particulieren, clubs of verenigingen of bedrijven. Speciaal voor deze pagina is er een gemakkelijk te onthouden link gemaakt: activiteitenhillegom.nl

Laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen
Activiteiten-overzicht.nl is uniek en gemakkelijk in gebruik. Dit komt door de laagdrempelige manier waarop jij zelf activiteiten toevoegt en deelt met andere Hillegommers. Een groot voordeel van deze website is de overzichtelijke presentatie van de activiteiten. Je hoeft niet meer te zoeken in meerdere websites en agenda’s. In plaats daarvan een compleet activiteiten overzicht voor en door de inwoners van Hillegom.

Scroll naar top
X
X