Dè agenda met activiteiten in Nieuw Vennep

In onderstaand overzicht zie je activiteiten in Nieuw Vennep. Deze pagina is ook te bereiken met de gemakkelijk te onthouden link: activiteitennieuwvennep.nl

Wil je activiteiten in de omringende plaatsen zien, selecteer dan een andere plaatsnaam met behulp van het filter. Of gebruik het menu. Organiseer jij of je vereniging, club of bedrijf een activiteit? Voeg deze dan zelf toe en bereik een groot publiek.

Filter op plaatsnaam

Geen activiteiten

Voeg zelf een activiteit toe

Wil je zelf een activiteit toevoegen aan deze agenda? Dat kan op 1 van deze manieren:

Heb je vragen of tips?

Sponsors

Deze website wordt mogelijk gemaakt door

De teksten op de website zijn verzorgd door

Over Activiteiten in Nieuw Vennep

Op deze pagina vind je informatie over activiteiten in Nieuw Vennep. Deze informatie wordt door gebruikers zelf op deze website geplaatst of rechtstreeks gedeeld vanuit de ‘Wat is er te doen in Nieuw Vennep’ Facebookgroep.

Koppeling Facebookgroep 
Activiteiten-overzicht.nl is onder andere gekoppeld aan de Facebookgroep ‘Wat is er te doen in Nieuw Vennep’ waardoor evenementen vanuit Facebook heel laagdrempelig toegevoegd kunnen worden. Maak of deel je een event in deze Facebookgroep? Na verloop van tijd verschijnt dit event dan automatisch ook op de website. 

Het eiland Vennep?
Weet jij waar Nieuw-Vennep zijn naam aan te danken heeft? Ten noordwesten van het huidige Nieuw-Vennep lag vroeger het eiland Vennip of Vennep, waarnaar vandaag de dag nog verwezen wordt in de naam. Nieuw-Vennep heeft ruim 31.000 inwoners. Nieuw Vennep is de laatste jaren flink gegroeid door de aanleg van de vinex locatie Getsewoud. Er zijn veel verenigingen en is meer dan genoeg te doen.

Centrale zoek- en vindplaats
Op eenvoudige wijze een groot publiek vertellen over jouw activiteit of evenement. Dat klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Deze website heeft tot doel dit waar te maken. Alle denkbare activiteiten en evenementen in Nieuw-Vennep in kaart gebracht. Van eenmalige workshops tot een meerdaags evenement. Speciaal voor deze pagina is er een gemakkelijk te onthouden link gemaakt: activiteitennieuwvennep.nl

Laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen
Deze website biedt een overzichtelijke presentatie van de activiteiten in Nieuw Vennep. Daarbij geeft Activiteiten-overzicht.nl jou de gelegenheid om op laagdrempelige manier zelf activiteiten toe te voegen en te delen met andere Vennepers. Een plek voor en door inwoners om activiteiten en evenementen in Nieuw Vennep te delen en te vinden.

Vragen en suggesties 
Heb je een vraag over het gebruik van de website? Of een leuk idee? Laat het de beheerder weten: info@activiteiten-overzicht.nl

Scroll naar top
X
X